23948sdkhjf

Domino utser ny Global Marketing Director

Domino Printing Science har utnämnt Jeremy Jones till ny Global Marketing Director. I sin nya position kommer Jeremy att leda det globala marknadsföringsgruppen för att fortsätta bygga den samlade, globala och fokuserade marknadsföringen som stöd för kunderna att nå sina mål inom produktmärkning- kodning.

Jeremys bakgrund ligger främst inom B2B-teknikmarknadsföring. Under de senaste 25 åren har han lett ett flertal kampanjer för varumärkeskännedom, liksom kundcentrerad, insiktsdriven marknadsföring på global basis. Bland många ledande roller han har haft var den senaste som Director of Brand Marketing på AVEVA, en ledande leverantör av teknik, design och programlösningar för informationshantering.

– Jag är glad över att bli en del av Domino i en sådan spännande tid - ambitionen som delas i hela organisationen är enorm och möjligheterna till tillväxt är avsevärda. Som marknadsförare fokuserad på att leverera värde till verksamheten är detta verkligen inspirerande och jag ser fram emot att ta på mig de ansvarsområden som följer med positionen, säger Jeremy.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112