23948sdkhjf

Ny distributör för Screen

Screen har ingått avtal med en ny samarbetspartner för digitala tryckpressar till etikettindustrin. Danska No-Me tar över agenturen för inkjetpressarna i Screen Truepress Jet L350UV+ serien, i Norge, Sverige, Island och Danmark, efter svenska Schneidler

– Det nya partnerskapet kommer att garantera Screens kunder snabb och kompetent teknisk service samt kommersiellt stöd från ett team med över 30 års erfarenhet, säger Glenn Büttner, VD i No-Me. Som växande företag som vill expandera inom inom digital teknik är detta ett viktigt partnerskap för oss. Bläckstråletekniken har rönt stort intresse de senaste åren och vi är glada över att arbeta med en branschledare som Screen.

Screen Truepress Jet L350UV + och Truepress Jet L350UV + LM levererar både högpresterande och stabila produktionsresultat i hastigheter på upp till 60 meter per minut och möjliggör reproduktion av ett bredare färgområde genom att lägga till stöd för en speciell orange färg till konventionella C, M, Y, K och vitt bläck. För bästa funktionalitet vid produktionen av livsmedelsförpackningar med Truepress Jet L350UV + LM har pressen utrustats med en kvävereningsmekanism för att påskynda härdning av UV-bläck, vilket förhindrar migration och UV-odör, samt användning av nyutvecklade bläckpatroner med lågmigration (låg permeabilitet) som ger ökad säkerhet.

Büttner avslutar

– Screen är ledande inom inkjet digitaltryck och har, med Truepress Jet L350UV + serien, blivit ett referensföretag inom tillverkning av digitala pressar för självhäftande etiketter. För No-Me är detta partnerskap med Screen en milstolpe i företagets historia.

Frans Kops, Area Sales Director, Screen säger;

– Skandinavien är en allt viktigare marknad för Screen. Vi har identifierat No-Me som en distributör som matchar våra ambitioner och förhoppningar om framgång i regionen. Introduktionen av Truepress Jet L350UV + LM öppnar nya möjligheter att utveckla relationer med nya kunder, och vi är glada att No-Me har detta högt på sin prioriteringslista.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094