23948sdkhjf

Scanpack blir kostnadsfritt för besökare

Packmarknaden - Din Mediapartner på Scanpack - kan idag avslöja att ditt besök på Scanpack 2018 blir kostnadsfritt.

– Det enda du behöver göra är att förhandsregistrera dig på mässans hemsida. På detta sätt vill vi göra mässan mer lättillgänglig för våra besökare, säger Anna-Lena Friberg, Affärsansvarig för Scanpack.

Snart öppnar Scanpack 2018 för förhandsregistrering av besökare till mässan. Som besökare blir det 2018 för första gången kostnadsfritt. Många har säkert tidigare fått en inbjudan och entrén till mässan bekostad av en utställare men 2018 blir det alltså möjligt för alla att besöka mässan kostnadsfritt. Men glöm inte att registrera dig på nätet via mässan hemsida scanpack.se. Den som inte är registrerad måste betala entréavgift.

Scanpack planerar fler nya grepp för att öka besökarsiffrorna 2018. Packmarknaden - Din Mediapartner på Scanpack 2018 - återkommer om detta. Packmarknaden ställer naturligtvis ut på Scanpack och står i händelsernas centrum i B-hallen i Monter B02:25, bland branschen andra ledande företag.

– Jag ser redan fram emot Skandinaviens ledande förpackningsmässa 2018, Scanpack i Göteborg den 23-26 oktober. Vi kommer att ha en rigorös rapportering och bevakning såväl inför som under själva mässan, säger Marcus Petersson, Chefredaktör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078