23948sdkhjf

Storslam för Sandon

Tillverkaren av aniloxsystem Sandon kunde fira framgångar för såväl egen del som för många av sina kunder på den årliga Flexotech Awards.

Av tre kategorier för Flexibla Förpackningar vanns två av de som använder Sanonds lasergraverade aniloxer. Såväl "Etikett (Process)" och "Bästa användning av Flexotryck med Processfärger" vans av kunder till Sandon. Ävendet företag som blev best in show och fick det så kallade "Supreme Award" är en trogen Sandon aniloxanvändare.

Sandon själv gick inte heller lottlös från tillställningen utan mottog för fjärde året i rad utmärkelsen "Årets Leverantör" som röstas fram av flexotryckerier. Till detta kan Sandon i år också lägga priset Queens Award.

– Vi avslutar detta året på ett riktigt bra sätt och kan nöjt konstatera att 50 % av alla nominerade i de olika kategorierna på Flexotech Awards använder våra aniloxsystem. Vi hoppas att framgången för våra partner stöds av vårt engagemang för kvalitet, innovation, produktkonsistens och service, säger Sandons Globala Exportchef, Stuart Mitchell.

Återförsäljare för anlioxvalsar från Sandon i Sverige och Norge är Miller Graphics i Sunne.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109