23948sdkhjf

Digitala innovationer lönar sig

För tredje gången i rad har Festo utsetts till ”Global Preferred Supplier” till Bosch-koncernens Standardised Pneumatic Devices material group. Med denna utmärkelse hedrar Bosch viktiga leverantörer för enastående prestationer inom områdena innovation, kvalitet och pålitlighet.

Certifikatet överlämnades av Bosch-koncernen under ett besök på Festo Technology Plant i Ostfildern-Scharnhausen, Tyskland och i samband med det sa representanterna från Bosch Oliver Merle och Malte Ihlenfeld bl a;

– Bosch har som målsättning att skapa hållbara affärsrelationer och ömsesidig tillväxt över hela världen tillsammans med sina bästa och mest innovativa leverantörer. Detta inkluderar i synnerhet kriterier så som global närvaro, innovativa produkter och servicetjänster.

Festo har varit sådan partner för Bosch sedan 2015.

– Festos verksamhet inom digitaliseringen av industriella applikationer är mycket viktig för Bosch. Festo Motion Terminal, vilken vi använder i en förpackningsmaskin som utvecklingspartner, är en viktig milstolpe.

Utmärkelsen togs emot av Dr. Ansgar Kriwet, som ingår i ledningen för Försäljning hos Festo.

– Det som driver oss är de höga krav som våra kunder ställer på våra prestationer, sa Dr. Ansgar Kriwet. Utmärkelsen är en ständig påminnelse om att vi ska fortsätta med att bevisa vår potential, speciellt inom digital pneumatik och automatiseringsteknologi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125