23948sdkhjf

Boka den 18 april i Stockholm!

Uppladdningen inför nästa år stora förpackningskonferens i Stockholm har börjat. Efter två år med stor succé namnändras konferensen "Livsmedelsförpackningar i Fokus" till "PACK POINT NORDIC" och flyttar från Courtyard by Marriott till Cirkus på Djurgården.

– Vi spänner bågen ännu hårdare och skapar en konferens med fokus på livsmedelsförpackningar, men med plats för annat och med inslag från våra grannländer i Norden, säger konferensens projektledare, tillika moderator Per-Stefan Gersbro.

Ett stort antal företag har redan anslutit som partner till konferensen och huvuddelen av programmet, med en rad prominenta talare, kommer att presenteras i början av december. Redan nu går det att boka sin plats på konferensens hemsida: http://packpointnordic.se

– Vi utlovar ett program som kommer att kittla intresset hos alla som överhuvudtaget har något ansvar för företagets förpackningar. Det blir ett brett program med intressanta diskussioner om aktuella, för att inte säga "heta", ämnen på företagens förpackningsagenda. Företag som är förebilder och har framgång kommer att berätta sin story om hur förpackningar hjälpt dem att lyckas. Det blir en dag att förundras och inspireras av nya grepp på förpackningsområdet. Att missa 2018 års konferens skulle jag närmast beskriva som ett tjänstefel, säger Per-Stefan Gersbro, med glimten i ögat.

PACK POINT NORDIC är ett samarbete mellan tidningarna Packmarknaden, Fri Köpenskap och Svenska Livsmedelsföreningen. Mer information om program, partner och deltagande finner du på: http://packpointnordic.se

Se mer om eventet Artikeln är en del av vårt tema om PACK POINT NORDIC 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078