23948sdkhjf

Lenze överbryggar gammal gräns

Lenze skriver ett nytt kapitel inom automation. Suddar ut gränserna mellan controller-baserad och drivebaserad automation.

Till kommande mässan SPS IPC Drives öppnar Lenze upp ett nytt kapitel inom automation. Med nya servoomriktaren i950 upphäver automationsspecialisten gränserna mellan controller-baserad och drive-baserad automation. Med den nya servoomriktaren i950 har Lenze lyckats integrera plattformen för controller-baserad automation direkt i servoomriktaren. För kunden spelar det i framtiden ingen roll om han väljer en centraliserad eller decentraliserad automationstopologi eller en intelligent mix av båda.

I och med införandet av den nya komponenten i automationsplattformen blir det ur programutvecklingssynpunkt irrelevant om en servoomriktare integreras i maskintopologin som enkelt ställdon, som parametreringsbar axel eller som fritt programmerbar axel. Lenzes framtidssäkra portfölj omfattar styrnivå, fältnivå och elektromekanik och tillhandahåller standardiserad

datakommunikation samt dataförvaring i molnet. Maskintillverkare får i och med detta tillgång till lösningar för att enkelt och effektivt uppfylla alla krav med största möjliga flexibilitet, menar Lenze.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188