23948sdkhjf

Papyrus Supplies blir Procurator

Den 1 januari 2018 byter Papyrus Supplies AB namn till Procurator Sverige AB som ett resultat av OptiGroups förvärv av Procurator AB i februari 2017. Den hittillsvarande verksamheten i Procurator AB fortsätter under oförändrat namn.

– Till en början kommer Procurators verksamhet att drivas i två olika juridiska enheter med bas i Mölndal respektive Malmö, säger Zdenko Topolovec, VD för de båda Procurator-bolagen. Vi har redan nu ett utbrett samarbete mellan våra tre affärsområden där vi delar produktkunskap och samarbetar på kundsidan, något som gynnar båda bolagen och våra kunder.

– Via Procurator får vi tillgång till arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är ett mycket intressant komplement till vårt breda sortiment av förpackningslösningar, säger Ole Trommler, affärsområdeschef Industrial Packaging Solutions.

– Det här stärker vårt erbjudande inom Facility Management och lokalvård. Vi ökar också vår närvaro i Norden inte minst på den svenska marknaden där Procurator har 16 butiker, säger Mattias Collén, affärsområdeschef, Facility Solutions.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082