23948sdkhjf

Nytt filmsortiment från Schur Flexibles

Österriska Schur Flexibles presenterar nytt filmsortiment med förbättrade återförslutnigsegenskaper.

Med det nya produktsortimentet FlexiClosee erbjuder Schur Flexibles nu ett brett utbud av flexibla lösningar för återförslutning av plasttråg med toppfilm. Schur Flexibles in-house-extruderade förseglings- och funktionsskikt kan skräddarsys efter kundens behov. Exempelvis kan försegling mot polyeten- eller polyesterfilmer individuellt väljas liksom som gasbarriärnivån.

Alla filmerna kännetecknas av utmärkt egenskaper för produktpresentation med hög transparens och antimedel mot dimliknande effekter, liksom garanterad funktionalitet i maskinprocesser. Kraven från konsumenterna på enkel öppning och garanterad förslutning uppfylls av låga öppningskrafter och upp till tio säkert fungerande återförlutningscykler.

Schur Flexibles FlexiClose är idealisk för förpackning av skivade livsmedelsprodukter som ost, kylda chark- och köttprodukter och fisk. Den perfekta filmen för portionsförpackade sallader, skivat bröd och färskost kan också hittas inom FlexiClose-sortimentet.

Förutom FlexiClose T för PE-baserade underfilmssystem och FlexiClose TM för försegling av PET-baserade monofilmer, erbjuder Schur Flexibles också en lösning för toppförsegling (FlexiClose TF).

FlexiClose-programmet kompletteras av FlexiClose FW. Med den här filmen är det möjligt att producera återförslutbara påsar på horisontella och vertikala flowpacklinjer utan kostnadseffektiv eftermontering.

Genom användning av ett innovativt PET-förseglingsskikt kan materialets andel av den totala förpackningen minskas med upp till 20 procent med FlexiClose filmlösningar - ett reellt bidrag till ökad hållbarhet inom förpackningssektorn genom en betydande minskning av CO2-fotavtrycket.

De innovativa FlexiClose-materialen kan tryckas med upp till 10 färger, antingen med flexo- eller rotogravyrtryck. Med ett brett utbud av efterbehandlingsalternativ, med effekter som matt eller glans och pappersliknande och taktila effekter, kan attraktiva förpackningar tillverkas, vilket säkerställer att produkten står ut i mängden inför kunden vid POS.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.469