23948sdkhjf

Redesign av svensk ekologisk vodka

Crossover Creative har under hösten arbetat med varumärkesutveckling, identitet och förpackningsdesign för Virtuous Spirits. Samarbetet har landat i en helt ny design med ett tydligare skandinaviskt uttryck som speglar de rena smakerna i en ekologisk premiumvodka.

– Vi var på jakt efter en byrå för nylanseringen av både design och förpackning, hela varumärket skulle stöpas om. Att de är en byrå som är inriktade på mat och dryck blev väldigt tydligt för oss i resultatet, och så kunde de visa upp många framgångsrika lanseringar under upphandlingen. Resultatet har landat helt rätt, och det var just kombinationen av utpräglad mat- och dryckeserfarenhet och äkta passion för segmentet som gjorde att valet av Crossover Creative blev självklart för Virtuous, säger Johan Ranstam, partner i Virtuous Spirits AB.

Vodkatillverkaren Virtuous Spirits grundades 2013 och har sedan starten funnits på utvalda butiker på Systembolaget samt genom beställningssortimentet.

Destilleriet ligger i Järvsö, Hälsingland, ett vackert område i norra Sverige där människor genom åren har lärt sig att skörda och utveckla naturens skatter på ett ansvarsfullt sätt.

Crossover Creative arbetar bl.a. med Galatea, Arvid Nordquist, The Wine & Spirit Collective, The Wine Team, Svenskt Butikskött, KLS Ugglarps, Scandic Hotels.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.087