23948sdkhjf

Finnvacum expanderar i norr och söder

Finnvacum har under flera år varit en av de framstående leverantörerna av förpackningsmaskiner, förpackningsmaterial och service till den svenska livsmedelsindustrin. Nu tar företaget ytterligare ett kliv för att öka sin närvaro och kundservice. Företaget har från mitten av november tagit över Lars Norin AB:s verksamhet och försäljning.

Lars Norin AB är ett aktat gammalt familjeföretag som under många år har försett den svensk livsmedelsindustri, främst norrland, med förpackningsmaskiner och förpackningsmaterial. Genom övertagandet etablerar Finnvacum ett säljkontor i Sundsvall, där blir Patrik Norin ansvarig säljare.

Joakim Petersén, vice VD på Finnvacum, säger följande angående övertagandet av Lars Norin AB:s verksamhet:

– I och med övertagandet av Lars Norin AB, och framförallt anställningen av Patrin Norin, fortsätter vi vår resa mot att bli den starkaste leverantören av förpackningsmaterial, förpackningsmaskiner och service till den svenska livsmedelsindustrin.

Tidigare i år ökade Finnvacum dessutom sin lokala närvara i södra Sverige då bolaget anställde den Helsingborgsbaserade, erkänt duktige serviceteknikern, Per Sörensson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079