23948sdkhjf

Xeikon och EFI i strategiskt partnerskap

Xeikon övertar försäljnings-, service- och supportansvar för EFI Jetrion inkjetpressar inom smalbana för etikettproduktion. Xeikon blir exklusiv återförsäljare för dessa tryckpressar i hela världen.

Jetrion-pressarna kompletterar Xeikons befintliga portfölj av torrtonerpressar för etikettproduktion, den avancerade Xeikon Cheetah-serien och instegsmodellerna i Xeikon 3000-serien, liksom de avancerade UV-inkjetpressarna i Xeikon Panther-serien.

Med över 500 installerade digitala etikettpressar i marknaden är EFI Jetrion den klart mest populära UV-inkjetpressen för självhäftande etiketter världen över.

– EFI Jetrion har varit ledande i tillkomsten av marknaden för etikettproduktion med UV-inkjet. Med sina många innovationer genom åren, inklusive högupplöst bildkvalitet genom LED-framställning och överlägsen täckande opaqvit och en helintegrerad produktionslösning med lack, stansning och slittning, har EFI Jetrion erhållit marknadens gillande och erkännande, vilket resulterat i den största installerade basen av UV-inkjetpressar, säger Guy Gecht, CEO i EFI.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078