23948sdkhjf

Schoeller Allibert förstärker

Schoeller Allibert förstärker det nordiska säljteamet med Teemy Sihvola som Affärsutvecklare Norden. Teemu Sihvola har en lång och mångsidig karriär inom förpackningsbranschen och ska erbjuda kunder expertis samt ”know-how” när det gäller värdebaserade lösningar.

– Dagens försäljningsprocess handlar inte bara om emballage för transport och lagring utan kräver en djupare förståelse av kunders prioriteringar samt ambitioner. Schoeller Alliberts säljteam i Sverige och i Finland kan tillsammans med kunden analysera befintliga emballageflöden och identifiera kostnadsbesparingar samt erbjuda hållbara lösningar, säger Katriina Sajalinna, Managing Director North East Europe, Schoeller Allibert.

Schoeller Allibert har den senaste tiden accelererat lansering av nya lösningar på den globala marknaden.

– En av våra senaste nyheter är Schoeller Allibert Rackpal en pall med fokus på den automatiserade logistiken: Lättvikt men stark och anpassad för pallställ. Och vi öppnar snart webshop i Sverige och Finland med över 150 av de populäraste produkterna i sortimentet. Webshoppen kommer att kunna erbjuda marknaden ett brett sortiment av lager-, hanterings- och distributionslösningar bl.a. System 9000, Magnum Optimum, Pallar och olika plastemballage för de flesta typer av användningsområden, säger Katriina Sajalinna.

Schoeller Allibert–koncernen har sitt huvudkontor i Holland och omsätter ca 500 MEUR med 1 800 anställda i ett globalt nätverk av försäljningskontor och produktionsenheter. Företaget ha utvecklat och tillverkat plastbaserade returemballage i mer än 50 år.

Företaget finns representerat i 50 länder, inkluderat Norden med kontor i Perstorp, Sverige och i Lathi, Finland. På försäljningskontoret i Perstorp finns 11 anställda inom försäljning, ekonomi, supply chain och kundservice.

Affärsutvecklare Teemu Sihvola har rekryterats för att bättre nå den nordiska marknaden med våra innovativa lösningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078