23948sdkhjf

Wellplast i final i Plastovationer

I förra veckan meddelades att Wellplast AB nominerats som finalister i tävlingen Plastovationer.

– Vi är mycket glada och stolta och stolta över nominering, säger Anders Jönzon, VD på Wellplast AB

Nomineringen som finalist i kategorin ”Årets Plastovation” gäller Wellplast SOFT. Det är ett material som är utvecklat av Wellplast AB för hållbar emballering av ytkänsliga produkter som exempelvis lackerade produkter eller känsliga plaster. Wellplast AB är en av tre nominerade finalister. Övriga två är Välinge innovation som nominerats för sin klicklösning för skruvlös montering av möbler samt Vigmeds lösning för att förhindra nålsticksskador inom vården.

– Utöver denna fina nominering så visar det sig att en av våra anställda designers, Victor Brickling, nominerats till finalist i kategorin ”Årets plastovation Ung framtid”. Detta för en produkt som han nyligen utvecklade tillsammans med Victor Jönsson under deras examensarbete på Lunds Tekniska Högskola, berättar Anders Jönzon..

Wellplast AB utvecklar och tillverkar material och förpackningslösningar för krävande applikationer. Kunderna är framförallt Europeiska industri-företag inom verkstad, fordon, bygg, medical och livsmedel.

Mer information om Plastovationer: http://www.plastovationer.se/. Finalen äger rum på Elmias underleverantörsmässa den 15 november.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062