23948sdkhjf

Börjar leverera visionssystem

ITO PallPack erbjuder nu visionssystem som en integrerad del i sina automationssystem för industrin. Kamerorna används för en rad olika ändamål, till exempel sortering av produkter eller identifiering av en produkt så att roboten kan hantera den ordentligt.

När visionssystemet är associerat med produktionssystemet blir omvandlingstiden ungefär noll, så roboten får instruktioner när kameran identifierar produkten. På det sättet kan ett mycket effektivt automationssystem skapas, menar ITO PallPack.

– Våra visionssystem är en integrerad del av en övergripande lösning och består av kamera, ljus, optik och mekanisk konstruktion för olika applikationer. Vi använder oss av standardkomponenter för att reservdelar ska vara lättillgängliga för kunderna, berättar Axel hagen, Produktchef.

– Teknisk konfiguration som ljustyp, kameraupplösning, djup/antal färger, optik och mer optimeras baserat på syftet och de toleransgränser som krävs i varje enskilt fall. Systemet kan konfigureras och uppdateras från ett grafiskt användargränssnitt, vilket vi givetvis hjälper till med när nya produkter hanteras i produktionslinjen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078