23948sdkhjf

Trä för lyxiga förpackningar

När det kommer till lyxförpackningar är den naturliga mötesplatsen för branschen LuxePack i Monaco. Där ställer bl a Pujolasos ut. Det är en av få tillverkare specialiserade på förpackningar som innehåller inslag av trä. Vanligtvis är det en skruvkork av trä, men trä kan också användas som bottenfundament i exempelvis parfymflaskor.

Spanska Pujolasos utvecklar och tillverkar kompletta förpackningar eller delar av trä till förpackningar för parfym, kosmetika, spritdrycker och produkter som vill framhäva exklusivitet. På senaste LuxePack visade Pujolasos en ny förpackning som utvecklats för dofter för Honom eller Henne av företagets nya Innovations- och utvecklingschef Mrs. Gal·la Romera.

I förpackningen används för första gången en kombination av kristallglas, trä, plast och fluorescerande färger som ska appellera till en ungdomlig publik. Färgerna kan fås i såväl träkork som glasflaska och förpackningen har i sin helhet utvecklats vid företagets enhet i Sant Pere de Torelló. För fler exempel och inspiration av förpackningar med träinslag besök företagets hemsida: http://www.pujolasos.com/en/

Källa: http://www.pujolasos.com/en/

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156