23948sdkhjf

Flera avslut på Labelexpo

Visutech, återförsäljare för HP Indigo i Norden, rapporterar om ett lyckat Labelexpo, både vad avser besökare och försäljningsframgångar. På mässan kom också ett flertal spännande affärer till avslut.

4Labels från Danmark, en specialist inom etikettryck för hushållsartiklar samt mat och dryck, tecknade avtal om ytterligare en HP Indigo WS6800 digital press. Investeringen är en konsekvens av en kraftig kapacitetsexpansion som ligger till följd av de framgångar 4Labels har skapat. Den nya tryckmaskinen installeras i 4Labels nya produktionsanläggning senare i år.

Den norska etikettproducenten Ellco Etikett investerar vidare i digital offset genom en HP Indigo WS6800 digital press tillsammans med en ABG Digicon Series 3 Fasttrack. Även StrongPoint Labels kompletterar sin redan starka maskinpark med två stycken ABG Digicon Series 3, en till Norge och en till Sverige.

PRNT är experter på klistermärken, dekaler och etiketter och satsar nu vidare med digital offset genom att investera i en HP Indigo WS6800 digital press.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093