23948sdkhjf

Tim Cook besökte Iggesund

Iggesund Paperboard hade i veckan besök av Apples VD Tim Cook som efteråt tvittrade om sitt besök. I ett uttalande från Iggesund Paperboard och Holmen-koncernen bekräftar man att Apple har varit en stor kund sedan 2005.

Apple köper kartongen Invercote, som tillverkas på Iggesunds Bruk i Sverige. På torsdagen var Apple-VD Tim Cook i Iggesund för att besöka både skogen och pappersbruket med avsikten att lära sig mer om hållbarhetsarbetet i Iggesund Paperboard och Holmen-koncernen.

– Vi är stolta och glada att ha Apple som kund, inte minst för att de ställer höga krav på leverantörernas hållbarhetsarbete, kommenterar Arvid Sundblad, Försäljnings- och marknadschef på Iggesund Paperboard.

– Iggesund Paperboard strävar efter att inspirera nästa generations förpackningar med hållbara kartongprodukter, tjänster och råd som ökar värdet av varumärken i världsklass. De marknadsledande varumärkena Invercote och Incada används av några av världens mest krävande varumärkesägare. Utmärkta egenskaper inkluderar överlägsen hållbarhet, utmärkt färgreproduktion, vithet som inte bleknar, bismaks- och luktneutralitet och mångsidiga designmöjligheter.

Etablerat 1685 och en del av Holmens skogsindustrikoncern förlitar sig Iggesund Paperboard på sina egna hållbart förvaltade skogar för att säkerställa ett förnybart material.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078