23948sdkhjf

Inspiration och nyheter på Empack 2017

Easyfairs förpackningsmässa Empack i Kista bjöd på inspiration och nyheter i en vällagad kompott.

Mässan lockade till sig 3770 besökare som var på plats för att hitta nyheter inom branschen, smarta förpackningslösningar, kreativ förpackningsdesign samt effektiva lager- och logistiklösningar.

Närmare 200 utställare från hela världen visade framtidens teknik och förpackningsmaterial, innovativ förpackningsdesign, smarta förpacknings - och logistiklösningar samt allt inom etikettering och märkning.

För första gången någonsin var den mest prestigefyllda tävlingen inom förpackningsdesign Pentawards i Norden och visade upp ett 20-tal vinnande bidrag ifrån 2017.

Utställningen lockade till sig många intresserade besökare och föredrag hölls av flera de svenska Pentawards-vinnarna, som exempelvis Sebastian Tarkowski ifrån NINE på Packaging Innovations scenen.

Med tre scener, konferenser inom livsmedel, läkemedel och e-handel samt ett branschmingel och branschfest på Fjäderholmarna skapades två dagar med något för alla!

Fredrik Reinfeldt lockade flest åhörare till mässans Empack scen, som sponsrades av Multivac.

– När Fredrik Reinfeldt öppnade upp första mässdagen med runt 300 åhörare på Empack scenen, kände jag direkt att vi kommer lyckas med att få till en bra mässa! Att dessutom Pentawards mottogs med stor nyfikenhet och intresse, visar att vi lyckats föra branschen framåt, säger Emelie Törn, projektledare Easyfairs förpackningsmässor i Sverige.

Empack, Packaging Innovations och Logistics & Distribution är tillbaka på Kistamässan igen den 2-3 oktober 2019. I Packmarknadens oktoberutgåva kan ni läsa en längre rapport från mässan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078