23948sdkhjf

Pentawards-vinnare först ut i Sverige

De vinnande bidragen i Pentawards 2017 kommer att presenteras första gången i Sverige. Det sker på Packaging Innovations den 4–5 oktober på Kistamässan, parallellt med Empack.

24 av de vinnande bidragen presenteras i en exklusiv monter. Dessutom kommer representanter från fem av de vinnande bidragen av Pentawards att hålla föredrag på Packaging Innovations scenen.

Sen elfte upplagan av Pentawards hölls den 23 september på W Hotel i Barcelona, Spanien. Den årliga galaceremonin arrangerades för över 300 personer från hela världen, med inte mindre än 27 länder representerade. Inte mindre än 55 olika förpackningskategorier ligger i grund för tävlingen och varje år bedöms förpackningarna från hela världen av en internationell jury.

På mässcenen kan man lyssna till bland annat Sebastian Tarkowski från Innovationsbyrån NINE, Moira Cullen, Pepsi&Co från USA och Anton Gårdsäter & Daniel Teame från Essen International.

– Ta tillfället i akt att besöka Packaging Innovations den 4–5 oktober för att få inspiration och se den vackraste förpackningsdesignen i världen, säger Emelie Törn, projektledare för förpackningsmässor i Sverige hos easyfairs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125