23948sdkhjf

Zünd höll kunddagar för första gången

Mer än 350 besökare från 36 länder hörsammade inbjudan att delta i Zünd Experience Days 2017, ett tre dagars event som hölls för första gången på Zünds huvudkontor i Altstätten, Schweiz.

Det nyligen avslutade eventet inspirerade såväl befintliga som potentiella nya kunder att utforska och diskutera, med branschexperter och andra Zünd-användare, spännande nya applikationer och affärsmöjligheter.

Behovet av kreativa applikationer, mångsidiga bearbetningsmetoder och effektiva arbetsflöden för korta och kundanpassade jobb växer kontinuerligt. Samtidigt söker tryckleverantörer efter nya sätt att expandera och diversifiera befintliga affärsmodeller och ta in nya marknader. Zünd Experience Days 2017 syftade till att täcka hela intressentspektret och presenterade ett mångfacetterat program för digital produktion.

En mängd olika samtal och presentationer belyste heta ämnen som integration av digitala skärbord i befintliga produktionsflöden, lösningar för digital skärproduktion av en serie av POP-projekt, samt de bästa metoderna för digital textiltryck och efterbehandling. Den internationella publiken var ivrig efter att fördjupa sig i Zünds många olika skärbord och skärningsverktyg och höra om nyheterna på Zünd Cut Center ZCC 3.0 och Zünd Design Center ZDC 3.2, mjukvaru- och arbetsflödessystem.

I sina rymliga utställningslokaler presenterade Zünd med livedemonstrationer de senaste nyheterna till sin omfattande och högt modulära skärbordsteknik ­– allt för att ge Zünd-användare oumbärliga verktyg för att hantera innovativa applikationer och erbjuda mervärde till sina kunder.

Förutom mer traditionella skärbordsjobb kunde besökare se allt från skärning och förslutning med den nya LM 100W-lasermodulen, till komplett automatiserad jobbstyrning och helautomatiserad produktion av kartong- och displayapplikationer. Den nya OCC Over Cutter Camera möttes med särskilt intresse. Att fånga den grafiska dekorens position på skärytan med OCC tar en bråkdel av tiden som ett traditionellt kamerasystem behöver för att lokalisera varje registermärke.

– Zünd Experience Days 2017gav oss en unik möjlighet att visa våra gäster från hela världen vad Zünd är och belyser många och olika aspekter av Zünds digitala skärbord. Centralt för evenemanget var emellertid de många ovärderliga personliga utbytena med våra kunder. Det här är ett perfekt sätt för oss att lära oss mer om våra kunders behov och förväntningar – det enda sättet vi kan vara säkra på att fortsätta erbjuda lösningar som helt möter deras förväntningar, säger Oliver Zünd, VD Zünd Systemtechnik AG.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079