23948sdkhjf

Husmanskost i ny förpackning

Atria lanserar på önskemål från konsumenterna färdigskivad blodpudding i en halvmåneformade förpackning. Det är Gea´s blodpudding som kommer färdigskivad med åtta jämna skivor som är lätta att ta ut ur den återförslutningsbara förpackningen.

– Vi är medvetna om att blodpudding är lite av en vattendelare ute i hemmen; för många är det en superlösning på en god, enkel och billig vardagsmiddag medan andra inte riktigt förstår tjusningen. För att göra livet lite lättare för alla som älskar blodpudding har vi tagit fram en färdigskivad variant som tar bort några små men ack så frustrerande energitjuvar vid tillagningen, säger Mathias Grennard, Brand Manager Atria Sverige.

Fördelen med färdiga skivor är flera, menar han

– Den sista skivan är näst intill omöjlig att få till, skivorna fastnar på kniven när man skär och det är svårt att steka skivor som är ojämna; ska ena sidan bli bränd eller den andra lämnas rå? Det är inga problem med den färdigskivade; alla åtta skivor är jämna och åtta mm tjocka.

Färdiga skivor är lättare att ta ut.

– Det kan ibland vara utmanande att få ut produkten ur förpackningen. Det är inget problem med den färdigskivade; man tar lätt ut så många skivor man tänker äta.

Återförslutningsbar förpackning är en nyhet.

– Ibland går inte hela blodpuddingen åt. Det är inga problem med den färdigskivade; spar de skivor du inte äter i den återförslutningsbara förpackningen och ät nystekt blodpudding varje gång.

Vanliga tillbehör till blodpudding är lingon, bacon, äpple, morot och kål. Atria erbjuder i samband med lanseringen också nya serveringstips med kocken Mattias Larsson.

Gea’s färdigskivade blodpudding lanseras under hösten. Har en hållbarhet på 30 dagar och finns på ICA och Coop.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062