23948sdkhjf

Iggesund nätverkar med Pack@lunch

Att gå på mässa kräver ofta sin tribut. När du blir trött i fötterna och magen knorrar ta då en paus för Pack@lunch. Iggesund arrangerar ett lunchseminarium på mässans andra dag, den 5 oktober, då du kan få näring i dubbel bemärkelse – helt kostnadsfritt.

Med rubriken ”Från gårdfarihandlare till modernt förpackningssamhälle” bjuder den internationella kartongproducenten på en historisk resa genom svensk förpackningshistoria. Många svenska företag har genom åren varit väldigt framgångsrika på den internationella arenan. De har alltid haft tillgång till högklassiga förpackningsmaterial och lösningar. Svensk förpackningsindustri har bidragit till att svensk exportindustri blomstrar och själv blivit en viktig del av den på grund av överlägsen kvalitet baserad på svensk och nordisk skogsråvara.

Följ med på en resa som startar i förrförra seklet och tar oss med till dagens moderna samhälle med en utblick mot framtiden för kartongförpackningar.

Möt Johan Granås, ansvarig för Hållbarhetskommunikation, Iggesund Paperboard, Eirik Faukland, utvecklare, Moltzau A/S och Staffan Sjöberg, Public Relations, Iggesund Paperboard.

Lyssna till föredragen:

”Från lösvikt till förpackad mat”

”Cefapac – den prisbelönta ersättaren för plastiga blisterpack, som rönt uppmärksamhet världen över”

”Efter decennier av hållbarhetsarbete – unikt slagläge för skandinaviska skogsindustriprodukter”

Efter de tre presentationerna följer en paneldiskussionen, med fokus på dagens globala utmaningar och industrins möjligheter att bidra med lösningar, ledd av moderator Per-Stefan Gersbro, Packmarknaden/Paccedo.

– PACK@lunch den 5 oktober lovar dig något matnyttigt för både mage och själ. Du är hjärtligt välkommen till en trevlig lunchpaus från mässgolvet med oss på Empack, hälsar Staffan Sjöberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08