23948sdkhjf

Epson presenterar mångsidig etikettskrivare

Epson presenterar en ny etikettskrivare för korta serier, SurePress L-4533-serien, som ersätter den befintliga modellen L-4033. Den nya skrivaren har en mängd förbättrade funktioner, inklusive förbättrad produktivitet och tillförlitlighet samt minskat underhåll.

SurePress L-4533-serien är avsedd för små till medelstora etikettkonverterare som letar efter digitala utskriftsfunktioner, samt för kommersiella tryckerier som vill börja med paketering och etikettering. Den är utformad som en lättinstallerad digital lösning för att skriva ut korta till medelstora serier av kommersiella etiketter på många olika underlag. Och som låter användarna bredda sina tjänster och erbjuda snabba leveranstider för on-demand-beställningar.

L-4533-serien ger förbättrad bildkvalitet med högre utskriftshastigheter samt snabbare behandling av variabla data. Skrivaren är högautomatiserad, lätt att använda och kräver minimalt underhåll.

Richard Garp, Försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige, säger:

– Efter lanseringen av den tidigare SurePress-modellen har vi fört nära samtal med våra kunder och lyssnat på deras idéer om hur vi kan göra våra skrivare ännu bättre. L-4533-serien kombinerar några av de vanligaste förslagen med förbättringar i Epsons utskriftsteknik för att skapa en ny skrivare som är snabbare, ger högre kvalitet och är ännu mer mångsidig, för ett bredare omfång av tillämpningar.

L-4533-serien använder SurePress AQ-bläckuppsättning med grönt och orange bläck för att ge en mycket bred färgskala, samt funktioner för vitt bläck för att utöka dess omfång av potentiella tillämpningar. AQ Ink är vattenbaserade och skrivaren behöver inga kemikalier, plattor eller film, så utskriftsprocessen är skonsammare för miljön.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109