23948sdkhjf

Mettler Toledo on tour

Mettler Toledo har startat en rullande produktutställning på 60 kvm, som den 4 september startade en tur runt i hela Skandinavien.

Under fyra veckor gör utställningen flera stopp, utanför eller i närheten av befintliga kunder. På så sätt får kunderna möjlighet att på ett snabbt och enklare sätt se och diskutera olika produktlösningar utan större engagemang och planering.

– I dagens samhälle är det svårt att få tiden att räcka till. Oftast blir långväga och kostsamma mässbesök bortprioriterade, vilket gör det svårt för produktchefer och inköpare att faktiskt få se produkter live och in-action innan beställning, säger Atle Soløy, Head Region Nordic på Mettler Toledo.

– Att underlätta för kunderna i en stressande arbetsmiljö känns helt rätt i tiden och är troligen ett behov som kommer att öka framöver. Vi har fått mycket positiv feedback och uppskattning från flera kunder som redan besökt utställningen. Detta är definitivt ett koncept vi kommer att utveckla framöver, säger Atle Soløy.

Med i bussen finns produkter och representanter från alla Mettler Toledos divisioner. Exempel på produkter som visas är:

– Vågar för industri och laboratorier

– Produkter för produktinspektion

– Pipetter och spetsar

– Produkter för processanalys

– Analysinstrument för laboratorier

– Lösningar för automatiserad kemi

– Serviceavtalslösningar

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079