23948sdkhjf

ÅF etablerar i Stockholm

ÅF etablerar en avdelning inom förpackningsutveckling i Stockholm. Idag finns 12 konsulter inom området i Malmö och Göteborg.

– Vi har identifierat att varumärkesägare har behov av att oberoende utveckla förpackningskedjan både med innovations- och kostnadsförbättringar, säger sektionschef Niclas Björkholtz.

ÅF Förpackningsutveckling hjälper varumärkesägare att utveckla förpackningskoncept som är hållbara, funktionella, kostnadseffektiva och varumärkesbyggande.

– Våra medarbetare har lång erfarenhet av förpackningsutveckling inom en rad industrier som livsmedel, möbler, medicinsk utrustning, läkemedel och industriprodukter. Med vår hjälp kan varumärkesägare ta ett helhetsgrepp om såväl befintliga som framtida förpackningsutmaningar, säger Niklas Björkholtz.

– Ansvarig för att på plats jobba med vårt erbjudande och utveckla marknaden lokalt i Stockholm blir Johan Falkmarken. Johan Falkmarken har en lång karriär bakom sig som industridesigner med förpackningsuppdrag för bland annat Tetra Pak och Axfood. Tillsammans med kollegor i Malmö och Göteborg har vi alla förutsättningar för att kunna leverera de bästa lösningarna.

Förpackningsutveckling samlar ÅFs expertis inom industrifokuserad förpackningsutveckling. ÅF erbjuder expertkunskap inom allt från design och utveckling till validering av förpackningskoncept.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078