23948sdkhjf

Ny serie plastbägare från RPC

Med fortsatt hög efterfrågan på bekväma förpackningslösningar lanserar RPC Bebo UK ett urval nya förpackningar i både polypropylen (PP) och PET som passar för en mängd olika produkter.

Det nya PP-tråget med 60 mm diameter - tillgänglig i 45 ml, 60 ml och 75 ml storlek - är idealiskt för dip, sallader, fruktbitar och mellanmål. PP-tråget Snap med fyra fack om vardera 220 ml är en bekväm flerpackslösning för både mat och icke-mat applikationer. Alla fyra facken kan enkelt separeras för individuella portioner.

Båda förpackningarna kan specificeras i materialval - monoskikts PP eller ultrahög klarhet PPure och med en barriär av PP/EVOH/PP för extra långt hållbarhetsdatum i butik. De är lämpliga för direktkontakt med livsmedel, varmfyllning och högtemperaturprocesser som sterilisering och pastörisering. Särskilda materialkvaliteter finns också för mikrovågsugn och återuppvärmning.

Den runda PET-behållaren Z101 diameter finns i 198 ml, 262 ml, 294 ml och 391 ml storlekar och har också utformats för många typer av livsmedelsapplikationer, inklusive kylda produkter. Den kan specificeras i färgad PET eller offset tryckt, med förbehåll för minsta orderkvantiteter, för att bidra till att skapa varumärkesdifferentiering och maximera hyllprofilering i butik. Behållaren är lämplig för direkt livsmedelskontakt och ett urval av lock finns till behållarna.

RPC Bebo UK kan tillhandahålla fullständigt tekniskt stöd, inklusive hjälp med fyllningsförsök och leverans av mobil förseglingsutrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094