23948sdkhjf

Ny förpackning för Lithells Grillkorvar

Många förpackningslösningar liknar idag varandra och det krävs en hel del för att sticka ut i hyllan. Detta gör sig gällande på marknaden för korv, som ofta säljs i ett anonymt flow pack. Lithell visar vägen ur anonymiteten med lanseringen av en serie i en helt ny förpackning från Schur Star System.

I serien ingår hittills fyra produkter i stå-upp-påsar med fönster från Schur Star så att konsumenten kan se produkten.

– Stå-påsar exponerar effektivt produkterna på supermarket-hyllan, vilket är den avgörande faktorn för försäljning, säger Mikael Abrahamsson, Area Sales Manager, Schur Star System. Med handtaget transporterar konsumenten lätt påsen hem från mataffären eller ut till grillen. Med integrerad zipper kan förpackningen återförslutas vilket kan förlänga produktens hållbarhet i kylskåpet och minimera matspill.

Förpackningen är tryckt med flexotryck med en speciell effekt som ger papperskänsla och påminner om en kraftig papperspåse. Designen med ett fönster som liknar eldslågor mot den kolsvarta botten ska föra tankarna till grillning och göra oss sugna på de fylliga och välsmakande produkterna inuti påsen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093