23948sdkhjf

Speed Group och Nefab ingår samarbete

Nefab och Speed Group börjar samarbeta för att erbjuda kunder utökad service inom förpacknings- och logistik, såväl i Sverige som internationellt.

Nefab är verksamma globalt och erbjuder kompletta förpackningslösningar. Speed Group erbjuder flexibla lagertjänster med integrationslösningar oavsett system, balans av svängningar i volym och distributionslösningar.

Samarbetet ska ge tillgång till både skräddarsydda förpackningslösningar och logistikexpertis som möjliggör att ha rätt produkt, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Tillsammans kommer Nefab och Speed Group att kunna erbjuda optimerade flöden och förpackningslösningar som gynnar kostnader och miljöpåverkan, menar företagen.

– För att reducera våra kunders totalkostnad genom logistikkedjan behöver vi analysera och optimera både deras förpackningslösningar och deras logistikflöden. Tillsammans med Speed Group kan vi erbjuda mervärde till våra nuvarande och kommande kunder, säger Staffan Pehrson, President and CEO Nefab Group AB.

– Genom att kombinera Speed Groups kunskap med Nefabs internationella plattform och förpackningsexpertis kommer vi att kunna tillhandahålla en utökad service till våra kunder i Sverige och internationellt, säger Peter Nilsson, CEO Speed Group AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11