23948sdkhjf

BILA tar över Dan-Palletiser

Danska Dan-Palletiser övertas av automationsföretaget BILA i Nykøbing Mors. Dan-Palletiser gick i konkurs sedan man tappat en stor kund.

– Vi är naturligtvis mycket glada och tacksamma över att kunna fortsätta - även under samma namn som tidigare. BILA är den perfekta köparen och vi ser många synergier mellan de två företagen. Nu ser vi fram emot att snabbt bli en integrerad del av BILA-gruppen och -kulturen, och jag är säker på att det kommer att ge oss alla ett uppsving, säger COO Simon R. Sørensen från DAN-Palletiser.

Jan Bisgaard Sørensen VD för BILA säger;

– Vi är mycket glada över att nu har avtalat om att ta över all verksamhet i DAN-Palletiser. Det är vår bedömning att Dan-Pallatisers produkter kompletterar våra egna palleteringslösningar riktigt bra. Där våra robotpalleteringslösningar oftast lämpar sig bäst för större gods, är DAN-Palletisers lagpalleteringslösningar inriktade på mindre gods i till exempel livsmedelsindustrin. Vi kommer därför att ha ett komplett och mycket stark palleteringsprogram redo för internationell expansion.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.115