23948sdkhjf

ITO Pall-Pack öppnar nytt showroom

Många kunder vill se maskinerna innan de gör en investering och därför öppnar ITO Pall-Pack nu ett showroom i lokalerna på Ellakrogsvägen i Täby.



– Vi vill visa hur våra packmaskiner, sträckfilmsmaskiner, bandningsmaskiner och tejpmaskiner fungerar, säger Kim Borg, Product Manager på ITO Pall-Pack.

Till en början visas bandningsmaskinen MOSCA SoniXs MP-6 T med värmesvets och ultraljudsvets, den semi-automatiska tejpmaskinen Pall-Pack 1AW och sträckfilmsmaskinerna Pall-Pack 2000B och 2000BW.

Besökarna/kunderna kommer att få testa hur produkterna fungerar och ITO Pall-Pack kommer även att erbjuda gratis utbildning med fokus på funktionalitet, felsökning, och service/underhåll.

– En av de vanligaste orsakerna till att fel inträffar är att operatören inte har lärt sig tillräckligt bra hur till exempel en packmaskin fungerar. Nu erbjuder vi gratis träning i våra lokaler och vi kommer att ge kunderna en grundlig utbildning, säger Kim Borg.

ITO-Pall-Pack kommer också att använda sitt nya showroom som testrum, till exempel genom att kunderna skickar sina produkter och sedan testar ITO-Pall-Pack dem.

– Det är ofta viktigt eftersom alla produkter är olika och testar vi dem kan vi försäkra oss om att allt fungerar. Det ger kunderna en extra trygghet, avslutar Kim Borg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08