23948sdkhjf

Nya utmärkelser till Ecolean-förpackningar

Den franska mejeriproducenten En Direct Des Éleveurs har vunnit två prestigefyllda utmärkelser med produkter i Ecolean-förpackningar.

Genom mottagande av två prestigefyllda utmärkelser på World Dairy Innovation Awards 2017 i Dublin var den franska mejeriproducenten En Direct Des Éleveurs en av kvällens mest profilerade vinnare. Företagets val av Ecolean Air Aseptic 1000ml för sin hållbara och spårbara mjölk från franska kor erkändes med två priser, Best New Brand eller Business och Best Dairy Packaging Design.

I kommentarerna till de två utmärkelserna som En Direct Des Éleveurs mottog slog Awards-juryn bland annat fast att: En Direct Des Éleveurs har ett fantastiskt varumärkeskoncept - transparent, ansvarsfullt och spårbart – skapat och genomfört av och för mjölkbönder. Träffar rätt på alla plan!

– Vi är glada att ha blivit erkända som Bästa Dairy Packaging Design och Bästa Nya Varumärke eller Företag i World Dairy Innovation Awards. Jag tror vi vinner på grund av att vår annorlunda modell för mjölkproduktion i kombination med de unika och innovativa Ecolean-förpackningarna. Differentiering är alltid viktigt, säger Fabrice Hégron, grundare av En Direct Des Éleveurs.

– Dessa utmärkelser är ännu ett bevis på den attraktion som finns hos våra förpackningslösningar. Vi är lyckliga att kunna arbeta med några av de bästa mjölkproducenterna i världen. Producenter som är villiga och gå den där extra milen i sökandet efter att hitta innovativa sätt att föra ut sina goda produkter till konsumenterna, säger Anna Annerås, marknadschef för Ecolean Group.

Ecolean Air Aseptic 1000 ml ger inte bara ett flexibelt och lätt paket för franska konsumenter, med en unik QR-kod, En Direct Des Éleveurs gör det också möjligt att spåra vilken gård mjölken har sitt ursprung på. Den högkvalitativa mjölken från En Direct Des Éleveurs - rik på Omega-3 och fri från palmolja och genetiskt modifierade organismer säljs för närvarande individuellt eller i en multipack på sex enheter, i över 260 stormarknader och stormarknader i hela västra Frankrike.

2016 tilldelades En Direct Des Éleveurs mjölk i Ecolean Air Aseptic Innovation Award of Dairy Products på SIAL Paris - världens största matinnovationsutställning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096