23948sdkhjf

Lanserar ny teknik mot piratkopior

Lundabaserade AR Packaging har ingått ett exklusivt partnerskap med franska Cypheme SAS med avsikt att förvärva en ägarandel i Cypheme. Partnerskapet ska bygga en unik lösning för skydd mot piratkopior.


AR Packaging har utvecklat FUTECO, en process för att skriva ut ej kopieringsbara och slumpmässiga säkerhetsmarkörer kombinerade med inline variabla QR-koder direkt på förpackningen. Cypheme tillhandahåller ett A.I.-styrt system artificiell intelligens) som kan identifiera den tryckta produktens förpackningsmarkörer med ett neuralt nätverk, genom att endast använda kameran på mobiltelefonen. Cypheme-tekniken skulle möjliggöra ett snabbt och enkelt sätt, tillgängligt för alla, var som helst att verifiera äktheten hos de produkter som antar lösningen.

Genom att kombinera markndasinsikter och FUTECO, det toppmoderna tekniska konceptet från AR Packaging med Cyphemes innovativa teknik, erbjuder detta partnerskap säkra anti-förfalsknings- och spårbarhetsegenskaper i kombination med högpresterande trycksprocesser.

Harald Schulz, VD och koncernchef för AR Packaging, säger i en kommentar:

– Jag är glad över att kunna lägga till ännu en funktion av innovativa förpackningslösningar till vår breda portfölj, i linje med vår fastlagda strategi. FUTECO Security-konceptet erbjuder våra kunder en unik lösning för att upptäcka varumärkesförfalskning och därigenom göra det möjligt för dem att uppnå konkurrenskraftiga och ekonomiska fördelar på marknaden.

Hugo Garcia-Cotte, VD för Cypheme, säger:

– Det här partnerskapet gör det möjligt för oss att boosta vår teknologi och ge den nya former som passar nya typer av produkter och nya volymer.

Exklusiva livedemonstrationer av FUTECO Security-konceptet görs på Interpack, 4-10 maj 2017, i Düsseldorf, i AR Packaging monter: A38 i Hall 11.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453