23948sdkhjf

Boxon lanserar BoxOnDemand

Boxon lanserar BoxOnDemand i Norden – tillverkning av anpassade förpackningar On Demand.
BoxOnDemand - en lösning från det italienska företaget Panotec - kommer nu för första gången att aktivt marknadsföras och säljas i Norden. Boxon har ingått avtal att representera Panotec i Sverige, Norge och Finland.

Lösningen passar bl.a. den snabbt växande e-handeln där man med BoxOnDemand lösningar kan öka fyllnadsgraden upp till drygt 96%, vilket innebär stora kostnadsbesparingar och mindre miljöpåverkan i transportledet.

– Även i andra verksamheter med behov av många olika förpackningar kan denna lösning tillföra ett väsentligt värde, säger Daniel Stålhammar, ansvarig chef för Boxon Automation, som är Boxons senaste satsning inom automation av förpackningsflödet. Lösningen är välbeprövad och bl a har e-handelsgiganten Amazon över 60 anläggningar i drift i Europa och USA.

På EasyFairs E-commerce Summit i Kista den 10-11 maj blir det premiärvisning i Sverige för BoxOnDemand. I Boxons monter, C02, visar vi upp modellen Midi Compack, en maskin speciellt anpassad för liten till medelstor förpackningsproduktion.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063