23948sdkhjf

Emballator Metal Group på Interpack

Emballator Metal Group visar två olika lock till Decoline-burken på Interpack. Xpress och EasyFlex. Genom att kombinera samma burk med två olika lock vinns kostnadsfördelar.
Interpack är den världsledande mässan inom förpackningsindustrin med 2 700 utställare, från mer än 60 länder och kommer att presentera nyheter och innovationer inom en rad olika områden som spänner över allt från förpackningar, maskinteknik, material till grafiskt tryck.

Emballator Metal Group visar sin unika Decoline-burk som är lätt och har en speciellt utformad profil som maximerar tömning av färgrester och minimerar spill vid återförslutning. Till burken finns två olika typer av lock. Det ena är en enkel modell som går att öppna och återförsluta snabbt och smidigt – Xpress.

Det andra locket – EasyFlex – är ett exklusivt lock som består av en mittdel i plåt och en yttre kant av plast som går att vika över kanten på burken. Öppning och återförslutning sker helt utan verktyg. Konstruktionen är unik, patenterad och även prisbelönt.

– Båda locken är utformade för att fungera optimalt i produktion. Förutom att de är enkla att försluta, har en elegant design, så gör de också att burken blir stabilt staplingsbar. Vi presenterar den mer utförligt i vår monter på Interpack-mässan i Düsseldorf i Tyskland den 4-10 maj, säger Henric Wilkund, Group Commercial Director.

Monter: Hall 11, Monter 11A40-4
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062