23948sdkhjf

Idag är det Livsmedelsförpackningar i fokus

Idag torsdag den 27 april är det dags för årets stora händelse för alla som arbetar med förpackad mat. Heldagskonferensen "Livsmedelsförpackningar i fokus" i Stockholm! Ett fullmatat program, med många intressanta talare, bland andra Maria Strømme som är professor i nanoteknologi vid Uppsala Universitet.
Till konferensen är 240 anmälda, cikra 50 fler än förra året då konferensen för första gången arrangerades på Courtyard by Marriott Hotel på Kungsholmen i Stockholm.

– Konferensen är en succé sett till intresset. Vi har ett fullmatat program, fullbokat på partnersidan och i princip fullt på deltagarsidan, säger en entusiastisk projektledare Per-Stefan Gersbro som också leder konferensen som moderator.

Deltagarna är jämnt fördelade mellan olika intressegrupper. 1/3 från handel och varumärkesägare, 1/3 från förpackningstillverkare, materialproducenter med underleverantörer och den sista 1/3 från byråer, konsulter, forskning, organisationer, m m.

– Med andra ord en i det närmaste perfekt balans. Att det också råder total jämställdhet avseende könsfördelningen på deltagarsiden, med exakt 50 % kvinnor respektive män, ser vi som en bonus, säger Per-Stefan Gersbro.

Några andra talare på dagens kobferens är Karin Bodin, Polargruppen, Erik Lindroth, Tetra Pak, Ann Freudenthal, Arla Foods, Mikael Hannus, Stora Enso, Sofia Erixson, Orkla Foods och Lisa Säwfenberg, Axfood.

I anslutning till konferensen deltar 20 utställande företag. www.livsmedelsforpackningar.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125