23948sdkhjf

Hallå där!

Hallå där – Roger Rosander, Försäljningschef Skandinavien på Dustcontrol. Dustcontrol är partner till Livsmedelsförpackningar i Fokus den 27 april. Varför väljer ni att ställa ut på konferensen?


Kraven på livsmedelsproducenterna är höga. Vår roll som leverantör till livsmedelsproducenterna är att underlätta deras jobb i så stor utsträckning som möjligt. Därför vill vi informera marknaden om våra ny unika sugborstar som motsvarar både de europeiska och de amerikanska kraven (FDA) för dammhantering inom livsmedelsproduktion.

Vilken typ av förpackningar/tjänster har ni för den här målgruppen?

Våra nya borstar möjliggör för våra kunder att ta en ledande position i branschen när det gäller hygien och säkerhet inom produktionsprocessen. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda en produkt som kan levereras i fem olika färger, de är detekterbara, autoklaverbara och dessutom ESD-godkända. En helt unik kombination av egenskaper.

Vad ser ni för trender/efterfrågan inom livsmedelsförpackningar?

Vi ser att företagen slåss om att ta en ledande position i branschen när det gäller arbetsmiljö, hygien och säkerhet inom produktionsprocessen och där kan Dustcontrol bidra med vår samlade kunskap om dammhantering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095