23948sdkhjf

EasyFairs utställare på konferensen

På konferensen Livsmedelsförpackningar i Fokus den 27 april finns ett 20-tal företag på plats för att visa upp sig för de över 200 besökare som kommer till konferensen. En av dem är EasyFairs som är en stor mässarrangör.
Hallå där! Emelie Törn, Project Manager på EasyFairs. Varför väljer ni att ställa ut på konferensen?

Livsmedel är en otroligt viktig del och utgör en stor del av förpackningsbranschen, vilket vi såklart vill belysa genom att vara med och ställa ut på konferensen. Ett självklart val för oss.

Vilken typ av förpackningar/tjänster har ni för den här målgruppen?

På Empack Stockholm, 4-5 oktober kommer man att hitta lösningar som effektiviserar produktionen och mängder av nyheter inom framtidens förpackningsmaterial och förpackningsdesign. Vi kommer även att anordna en Livsmedelshalvdag med fokus på trender, ny teknik, innovativa och smarta material och design som får dina förpackningar att sticka ut på butikshyllan.

Vad ser ni för trender/efterfrågan inom livsmedelsförpackningar?

Det är mycket fokus på den optimala och hållbara förpackningen. Det gäller att uppfyller kraven för produktskydd och som sparar både pengar och miljö. Trender, design, hälsa och bekvämlighet – hur matchar vi den allt mer medvetna konsumentens efterfrågan? Hur får man fram samma känsla inom näthandeln? Att kunna minska matsvinnet är också het frågeställning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126