23948sdkhjf

Marknadsframgångar för Lamina System

Svenska Lamina System AB har på kort tid levererat två anläggningar till utländska kunder som ser Laminas produkter som en viktig komponent för sina framgångar.
Hos Al Hadara i Saudi Arabien har Lamina System AB installerat en 1116 Fasline+ litho laminator. Kunden producerar en bred skala av olika tryckta förpackningar och valde maskinen för att öka sin totala produktionskapacitet och ytterligare vidga sitt utöka sitt produkterbjudande till sina kunder på Arabhalvön.

Ytterligare har Lamina System nyligen levererat en limmaskin CLG 1105 till det belgiska företaget Ropak. Maskinen har installerats fabriken i Genk för att klara ökad efterfrågan. Ropak är en del av Louis Blockx Group.

–Som ett resultat av förvärvet av Festapacks verksamhet i Genk i mars 2016, har vi mer än fördubblat vår omsättning, förklarar Peter Roose, Managing Director för Ropak i Belgien.

– Lamina CLG 1105 var en logisk investering för att klara den kraftigt ökade efterfrågan. Vi äger nu två Lamina maskiner i vår limavdelning och de är verkligen helt fantastiska arbetshästar. Vi är helnöjda med installationen. Teamet från Lamina gjorde ett kanonjobb, inte bara med installationen utan också med utbildningen, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063