23948sdkhjf

Anmäl dig nu till Förpackningsvägning

Är du intresserad av förpackningsvägning? Har du koll på de nya reglerna på området som träder i kraft den 3 juli? Nu har du chansen att få en snabb uppdatering och svar på alla dina frågor. Redan imorgon hålls första kurstillfället i Stockholm och det finns platser kvar.
SMQ Conference arrangerar i samarbete med Swedac och Swedish Metrology and Quality AB en kurs i Förpackningsvägning under tre tillfällen i vår. Det första tillfället är imorgon i Stockholm på Qulity Hotel Nacka. Ytterligare två chanser ges, en i Göteborg och en i Malmö.

Kursen tar upp kvalitetstänkande och regelsystem inom vägning av förpackningar i Sverige. Syftet med kursen är att deltagarna ska kunna värdera hur korrekt ett vägningsresultat är ur ekonomisk- och kvalitetssynpunkt och dessutom undvika fallgropar i det svenska regelsystemet.

– De nya föreskrifterna inom förpackningsvägning i Sverige träder i kraft den 3 juli och presenteras för första gången på kursen. Vi kommer att ta upp hur detta påverkar svensk förpackningsindustri och importörer av färdigförpackade varor, säger Håkan Källgen, SMQ.



Följande frågeställningar är aktuella:

– Hur kan du undvika eventuella vitesförelägganden för otillåtna undervikter i färdigförpackade varor?

– Hur kan du undvika att förlora pengar som en följd av överfyllnad i förpackningar genom felaktig tillämpning av förpackningskontrollen?

– Hur kan du undvika stillestånd i förpackningslinjerna genom förebyggande åtgärder?

– Vad kan företaget tjäna på e-märkning av förpackningar?

Kursen riktar sig 1. Storproducenter av förpackningar märkta med vikt eller volym. 2. Små och medelstora förpackare av varor efter vikt eller volym. 3. Butiker som packar efter vikt.

Tid och plats:

2017-04-04 Quality Hotel Nacka, Värmdövägen 84, Stockholm.

2017-05-15 Centralhuset Konferens, Nils Ericsonplatsen 4, Göteborg

2017-06-12 Scandic S:t Jörgen, Stora Nygatan 35, Malmö.

För anmälan och program http://www.smquality.se/forpackningsvagning.html
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11