23948sdkhjf

Nytt grafiskt leverantörsnätverk startar event

Nordic Printtech är ett nystartat, unikt eventkoncept och nätverk av framstående leverantörer i den grafiska värdekedjan. Syftet med konceptet är att samla experter, från olika leverantörer, på samma ställe samtidigt, vilket ger alla som besöker Nordic Printtech en unik möjlighet att inhämta kunskap och inspiration.
Nordic Printtech anordnas av: Flint Group, Enigraf, Esko, Largo, Miller Graphics, UPM Raflatac, Xeikon, IST, ITL och R&J Graphic.

Premiären sker den 11 maj hos Flint Group i Trelleborg. Som besökare bjuds du på en dag med framtiden i fokus. Här får du chansen att lära dig mer om nyheter inom pre-press, material, kulörer, kliché, tryckpressar, inspektion, rengöring och kulörkontroll.



En av initiativtagarna till detta eventkoncept och nätverk är Johan Holmström från Enigraf:

– Vi startade detta för att jag känner att det behövs ett forum där olika idéer och visioner kan diskuteras, detta kan resulteras i ett nytt tankesätt och en positiv utveckling. Jag är övertygad om att ett samarbete mellan olika leverantörer är fördelaktigt och skapar bättre förutsättningar för såväl kunder som för branschen i sin helhet.

Länk till eventet: http://nordicprinttech.com/
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063