23948sdkhjf

Roboten YuMi deltar på förpackningskonferens

Hallå där! Jörgen Skoglund,Team leader, Food & Beverage, ABB Sverige. Ni är en av utställarna på vårens stora förpackningskonferensen ”Livsmedelsförpackningar i Fokus”. Varför väljer ni att ställa ut på konferensen?


Vi vill ha möjligheten att träffa potentiella kunder i en annan miljö, samt inspireras av dem och andra kompetenta företag. ABB är duktiga på lösningar inom logistik och förpackning och vi känner att detta blir ett utmärkt tillfälle att även visa vår robot YuMi.

Vilken typ av förpackningar/tjänster har ni för den här målgruppen?

ABB erbjuder ”breda lösningar” – automatisera, robotisera och digitalisera är viktiga faktorer för att effektivisera produktionen. ABB finns i hela Sverige så vi har nära till målgruppen!

Vad ser ni för trender/efterfrågan inom livsmedelsförpackningar?

Inom livsmedelsindustrin är kostnader och optimerad resursåtgång (energi, material, vatten) viktiga trender. När det gäller förpackningsprocessen så måste vi som leverantör, säkerställa att produkterna uppfyller säkerhetsstandarder för både mat och personal. ABB som en viktig aktör i kedjan vill leverera produkter till livsmedels- och förpackningsföretag som kan ge dem möjligheten att överträffa slutkundens förväntningar och behov.

"Livsmedelsförpackningar i Fokus" går av stapeln den 27 april på Courtyard by Marriott Hotel i Stockholm. Konferensen arrangeras av tidningen Packmarknaden i samarbete med Livsmedelsföreningen. För program och anmälan besök livsmedelsforpackningar.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063