23948sdkhjf

Lexit Group först med digital flexo

Lexit Group slutför i april utbyggnaden av sin etikettfabrik i Göteborg. Med en ökning med 3 500 kvm dubblar man storleken på produktionshallen. I samband med detta har de som första tryckeri i Skandinavien investerat i en ny och digitaliserad flexotryckpress från Bobst som tas i drift i juni.
– Utbyggnaden av fabriken i Göteborg behövdes för att möta kundernas etikettbehov på den skandinaviska marknaden, säger försäljningschef Jostein Sæter.

Han tillägger att den nya tryckpressen från Bobst är en digitalisering av flexoproduktion. Bobstpressen levereras med dubbla kliché- och stansuppsättningar, vilket möjliggör automatiskt byte av etikettvarianter. Detta kommer att effektivisera produktionen och minska driftstopp.

Bobst har utvecklat den nya tryckpressen i nära samarbete med andra ledande branschföretag som Americk Packaging, Apex International, AVT, Bobst, Dupont, Esko, Flint Group, X-Rite og UPM.

– För skandinaviska kunder är Lexit Group en flexibel leverantör, som bidrar till kostnadseffektiv produktion av både små och stora etikettvolymer, säger Jostein Sæter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078