23948sdkhjf

FrontPac värvar Antpac-grundare

FrontPac rekryterar Per Markerud från Antpac. Per har ett förflutet i förpackningsbranschen sedan många år och har bland annat varit med och grundat både PacPoint och Antpac.
På FrontPac har man precis avslutat ett väldigt starkt 2016 och har stora förhoppningar för 2017. De senaste årens investeringar på runt 100 miljoner har gett önskad effekt och man har idag en modern och effektiv fabrik.

Nu stärker man upp säljorganisationen med Per Markerud.

– Per väljer nu att kliva av Antpac och ser en stor potential i att kunna erbjuda FrontPacs hela in-house kompetens, en av få i Skandinavien. Allt från den egna konstruktionsavdelningen, tryckeri, welltillverkning och hela vägen till logistikfunktionen. Per tillträder sin tjänst den 1:e april, säger Martin Enocson, VD i FronPac.

FrontPac har även förstärkt sin organisation på planering. Uwe Bartl tillträder som planeringschef. Uwe kommer närmast från Smurfit Kappa och kommer att bidra med sin kompetens att stärka upp området huvudplanering av hela verksamheten. Uwe tillträdde sin tjänst den 1:e februari.

FrontPac tillverkar förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp med konvertering från papper på rulle till färdiga förpackningar. Tillverkning och kontor ligger i Arlöv strax utanför Malmö med cirka 100 anställda och en omsättning på 173 miljoner SEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156