23948sdkhjf

Metsä Board på Xeikon Café

Metsä Board deltar som en av flera ledande leverantörer i värdekedjan för digitaltryckta förpackningar på Xeikons seminarie och utställning Xeikon Café Packaging Innovations.
Metsä Board är Xeikon Aura Partner och kommer att delta på Xeikon Café Packaging Innovations 2017 i Antwerpen mellan den 28-31 mars. På eventet kommer Metsä Board att inspirera och informera beställare och användare av kartong om fördelarna med falskartong gjord av färskfiber för digitalt tryckta förpackningar.

Det är ett perfekt tillfälle att visa de olika kartongprodukterna. Xeikon Café kommer att ge besökarna en unik möjlighet att se Metsä Boards kartongprodukter digitaltryckas live i Xeikonpressar. Dessutom finns produkttekniker på plats för att besvara alla frågor om digitaltryckt falskartong.

Lauri Järvinen, Teknisk marknadschef, Metsä Board, förklarar betydelsen av Xeikon Café:

– Globala demografiska trender som befolkningsökning, urbanisering, köp via internet och en mer hektisk levnadsstil har haft en stor påverkan på förpackningsindustrin. Trenderna har i sin tur lett till större behov av olika förpackningsstorlekar, språkversioner och krav på produktmärkning. Därför ökar användningen av digitaltryck och större krav ställs på att beställare av förpackningar och designers känner till de möjligheter som erbjuds.

Metsä Board förväntar sig att behovet av falskartong och liner baserad på färskfiber kommer att öka för applikationer som trycks digitalt. Allt eftersom digitaltrycket ökar, fortsätter Metsä Board att utveckla kartongprodukter avsedda för denna teknik tillsammans med ett nätverk av experter, i vilket Xeikon ingår, på digitaltryck.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11