23948sdkhjf

KUKA-pris till ITO Pall-Pack

ITO Pall-Pack har tilldelats en av fyra attraktiva utmärkelser från robottillverkaren KUKA på ”Annual Award Ceremony 2016”, vid årets sammankomst för återförsäljare.
– Det är ett stort erkännande att tilldelas priset ”Marketeer of the Year” på en nordisk marknad med så många duktiga aktörer, säger Christian Hagen, ITO Pall-Pack, som ser att erkännandet är ett bevis för att ITO Pall-Pack uppmärksammas på en konkurrensutsatt marknad.

– Det här är ett erkännande för hela verksamheten. Bra marknadsföring handlar också om bra service, nöjda kunder och om att synliggöra våra leveranser. Målet är att marknadsföringen ska förmedla kunskap och möjligheter att generera vinst ute på marknaden. Därför är det extra roligt när det märks och premieras på det här sättet, säger Christian Hagen.

ITO Pall-Pack använder KUKA i många automatiseringslösningar för bland annat livsmedelsindustrin, till exempel industrirobotar från KUKA Robotics.

– KUKAs produkter passar perfekt in i ITO Pall-Packs lösningar där vi använder komponenter och teknologi från världens ledande producenter. KUKA är tveklöst en av dessa. Vi har ett väldigt bra samarbete där vi investerat mycket i kunskapssidan. Bland annat programmerar vi gärna industrirobotarna vid vårt utvecklingscenter i Tyristrand, säger Christian Hagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11