23948sdkhjf

Var vänlig tag plats!

Konferensen Livsmedelsförpackningar i Fokus den 27 april i Stockholm närmar sig med stormsteg. Intresset för konferensen är rekordstort. Idag är sista chansen att anmäla sig till konferensen med Boka Tidig Rabatt!
– Vi väntar oss över 200 deltagare och har satt en gräns på 20 partners, en kvot som snart ser ut vara fylld. Det kommer att bli en riktigt härlig dag med massor av inspiration och spännande samtal mellan aktörerna i värdekedjan, från jord till bord, med förpackningen i fokus, säger projektledare och moderator Per-Stefan Gersbro.

”Livsmedelsförpackningar i Fokus” på Courtyard by Marriot Hotel i Stockholm den 27 april är årets snackis när det gäller konferenser på förpackningsområdet. Uppföljningen av förra årets succé ser ut att leva upp till de högt ställda förväntningarna. Antalet anmälda till konferensen överstiger prognos och är två månader före konferensen redan över 100.

– Tillsammans med rekordstort intresse från partners och fler talare på scenen (25) än förra året (20) har konferensen alla förutsättningar att bli precis lika bra och givande som förra året då vi för första gången arrangerade den, säger Per-Stefan Gersbro.

Programmet består av ett smörgåsbord med intressanta och spännande ämnen och talare i sex olika programspår: Export, Hållbarhet, Retail Ready, Nya Material, Design och Trender. Man väljer fritt mellan olika programpunkter.

– Även om man föranmäler sig till de parallella programspår som bäst motsvarar ens intresse är det fritt fram att byta lokal och lyssna till just de talare och föredrag som intresserar en mest. Självklart i mån av plats. Så tidig anmälan är att rekommendera. Fram till den 28 februari har vi Boka Tidig Rabatt så passa på att boka idag. Är man fler än tre från samma företag som tänker gå så går fjärde medarbetaren gratis, gäller även med Boka Tidig Rabatt.

Dagen inleds med inspirationstalare Maria Strømme.

– Vi är väldigt stolta över att ha Maria Strømme som inledningstalare, professor i nanoteknologi, som kan konsten att föra ut tekniskt komplicerad kunskap på ett förståeligt sätt och åskådliggöra vilken betydelse det kommer att ha för oss som konsumenter och våra produkter i framtiden, säger Per-Stefan.

”Livsmedelsförpackningar i Fokus” ett samarrangemang mellan LivsmedelsFöreningen, tidningarna Livsmedel i fokus och Packmarknaden. Bland årets talare kan nämnas

Maria Strømme, Professor nanoteknologi, Uppsala universitet

Eric Näf, Director Packaging Development, The Absolut Company

Karin Bodin, VD, Polargruppen

Johan Ununger, VD, Saltå Kvarn

Ulrika Edlund, Professor, fiber och polymerteknologi, KTH

John Schoolcraft, Creative Director, Oatly

Louise König, Hållbarhetsansvarig, Coop

Erik Lindroth , Miljödirektör, Tetra Pak

Åsa Berg , VD, Garbergs Project

Mikael Hannus , Innovationschef, Stora Enso

”Tack för en superbra inspirationsdag! Mycket bra organiserat, forum, mingel, föreläsare och kunskapsförkovring. Stort tack!” (Quote 2016)

För anmälan och komplett program: www.livsmedelsforpackningar.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078