23948sdkhjf

Framgångsrikt år för Invercote

Iggesunds flaggskepp förpackningskartongen Invercote har varit materialet i en rad förpackningar som vunnit pris under 2016. Att Invercote är en kartong av yppersta kvalitet för premiumprodukter intygar också Sydkoreanska kosmetikjätten AmorePacific.
Iggesund kan stoltsera med delaktighet i en rad förpackningspriser under 2016. Här är några av de utmärkelser med Invercote som noterats.

Rondo och UCB Pharma vann German Packaging Award i kategorin Functionality and Convenience för sin innovativa Cizma-förpackning i Invecote G 38 g/m2.

Camacho är ett cigarrmärke från Davidoff som tillverkar alla sina förpackningar i Invecote G. De vann pris i kategorin ”Non-food” på Pro Carton/ECMA Award .

I samma tävling, Pro Carton/ECMA Award, vann det holländska tryckeriet Snel BV pris med en förpackning av Invercote i kategorin ”Volume Markets”. Det för en förpackning till ett parfymprov från Reload Labs.

Van Heertum Design tilldelades The Red Dot Award i kategorin Communication Design för sin förpackning för San Mauro, tillverkad av Invercote G 240 g/m2.

I NL Packaging Awards 2016 vann Van Heertum Design pris för samma förpackning i kategorin ”Preserved Food”.

Det norska förpackningsföretaget och offsettryckeriet Moltzau mottog en Scanstar 2016 för sin blisterförpackning tillverkad av Invercote G med PE-beläggning.

En av många tillverkare av premiumprodukter som använder Invercote på grund av dess böjlighet och styrka är den Sydkoreanska kosmetikjätten AmorePacific. De tillverkar sina egna förpackningar i företaget Pacific Package och använder Invercote sedan 2015. Varje år producera de 360 miljoner förpackningar, shopping-kassar och andra specialpappersprodukter till Amore Pacifics många olika produkter för skönhet och välbefinnande.

–Den största fördelen för oss är att Invercote är styvare och starkare än konkurrerande kartonger. Om kartongen är för styv kan de spricka när den viks, men Invercote kan böjas och vikas utan att brista, säger Daewan Kim är chef för utvecklingsteamet på Pacific Package.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078