23948sdkhjf

Flexlink tilldelas iF Design Award 2017

Flexlink har tilldelats den internationellt erkända utmärkelsen iF Design Award för den hygieniska transportörsplattformen WLX. Det är det andra prestigefyllda designpriset som Flexlink får för sin banbrytande design med inbyggda användarfördelar
Flexlinks innovativa transportörer för användning i beredning och förpackning av livsmedel har ännu en gång tilldelats ett ledande, internationellt pris för sin design. IF Design Award har en jury bestående av mer än sextio kända experter inom design, industri och arkitektur.

Den breda bandtransportören för livsmedelsförädling och förpackningsprocesser, WLX plattformen är säker, ren och innebär en låg ägandekostnad. Den är unik i sina hygieniska egenskaper och följer EHEDG och 3-A designriktlinjer, avgörande för livsmedelsförädling och primärförpackningar.

Designen möjliggör enkla och effektiva rengöringsmetoder och säkerställer ett konsekvent resultat. Designen stöder användning i hygieniska miljöer genom att hålrum och springor, där patogener och föroreningar tenderar att fastna, elimineras. Den adresserar höga hygieniska krav förknippade med konsumentsäkerhet och produkters hållbarhet.

Operatörens säkerhet prioriteras genom att eliminera flaskhalsar och vassa kanter. Samtidigt gör designen det enkelt för operatören att rengöra banan genom integrerade enheter för lätta kedjelyft, vilket eliminerar tunga lyft och ger god tillgänglighet till alla utrymmen.

– Att mottaga iF Design Award är ett erkännande till de funktioner och fördelar som vi har byggt in i designen, och en stor uppmuntran till vårt utvecklingsteam. Nyligen gick vi igenom processen för 3-A kvalificering med en del av WLX transportören som kvalificerad till 3-A standard 75-01, vilket gör Flexlink till den enda tillverkaren av transportörer som för närvarande uppfyller dessa stränga krav, säger Danny Parsons, FMCG Product Manager, Flexlink AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.234