23948sdkhjf

Packmarknaden byter ägare

Då var vi igång igen. Efter ett tämligen långt utgivningsuppehåll är Packmarknaden tillbaka för ett nytt spännande förpackningsår.


Men ni vet väl att ni kan följa händelseutvecklingen i branschen på packnet.se varje dag och få en nyhetssammanfattning på mailen varje vecka – helt gratis! Där har vi varit igång sedan Trettonhelgen. Så surfa in på packnet.se och anmäl er för ett nyhetsbrev idag. Då har ni full koll på läget.

Framför oss detta år har vi ett pärlband av intressanta branschevent, där vi på Packmarknaden drar vårt strå till stacken. Pack@lunch med Per-Stefan Gersbro går från klarhet till klarhet och har blivit en formidabel succé. Gå in på packatlunch.se och spana in om det finns en lunch nära dig med ett program som intresserar. I år är det redan 10 Pack@lunch bokade av olika värdföretag. Det senaste hölls i Stockholm och om det kan ni läsa om i denna utgåva.

Vår konferens Livsmedelsförpackningar i Fokus den 27 april i Stockholm närmar sig med stormsteg och det kan ni också läsa om i detta nummer. Programmet är klart och det största problemet blir att välja mellan alla godbitar. Att man ska vara där råder inget tvivel – om man är någon av betydelse i den viktiga kedjan av livsmedelsförpackningar. Så resonerar våra partnerföretag som så här drygt två månader före konferensen är fler än förra året.

Nog med egenreklam för denna gång. Teman i detta nummer är Etiketter & Förpackningstryck. Det finner ni en hel del om, och som vanligt hittar ni också läsning om mycket annat. Vi försöker ha en blandad kompott av innehåll så att ni alltid hittar något matnyttigt för er yrkesvardag. Är det något område som ni tycker vi skriver för lite om? Hör då av er till mig så lovar jag bot och bättring.

I slutet av förra året blev det klart att förlaget Mentor Communications AB med Packmarknaden och ett 20-tal andra fackpresstitlar, byter ägare. Ny ägare är det danska förlaget Nordiske Medier som i mångt och mycket liknar Mentor Communications i Danmark. Några titlar finns sedan tidigare också etablerade i Sverige. En av dem är Food Supply, en nyhetsportal med dagliga nyhetsbrev. Arbetet med att etablera samarbete och hitta synergier mellan Nordiske Mediers och Mentor Communications titlar har börjat och vi lär få anledning till att återkomma med förändringar aktuella för Packmarknaden.

Tills dess önskar jag er mycket nöje med innehållet i detta nummer.
På gensyn!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078